ارسال از دبي به صورت ته لنجي
حمل و نقل كالا با بارج يكي از روش هاي مورد علاقه بازرگانان در زمينه تجارت است. بار ته لنجي چيست؟ در حال حاضر بارهاي زيادي از دوبي و چين به ايران و بالعكس از طريق باربري ته لنجي حمل مي شود. در واقع اين روش حمل و نقل دريايي براي بارهاي كوچك و سبك مناسب است. مانند: محصولات كشاورزي، صنايع دستي و مواد غذايي كه در قايق كوچكي به نام بارج حمل مي شوند. به عنوان مثال در برخي از مناطق ساحلي ايران از لنج براي حمل برخي محصولات به جزاير و سواحل مجاور استفاده مي شود. در اين مقاله در مورد حمل بار با بارج از چين به دبي صحبت مي كنيم. در ضمن زمان حمل و هزينه ارسال بار به اين روش را به طور كامل توضيح مي دهيم.
بار پايين چيست؟
حمل بار به اين معناست كه محموله در داخل كشتي قرار مي گيرد و بدون پرداخت حقوق گمركي به صورت غيرقانوني وارد كشور مي شود.اين محموله ها از كشورهاي مختلف مانند چين به دبي ارسال مي شود و از كشور مبدأ به صورت دريايي يا كيل به بنادر جنوب كشور مانند بندرعباس، بوشهر و غيره ارسال مي شود. بار ته لنجي چيست؟ البته شايد كلمه غيرقانوني چندان مناسب نباشد چرا كه اين روش حمل و نقل توسط صاحبان لنج و دريانوردان و بر اساس مقررات واردات و صادرات صورت مي گيرد و دريانوردان مي توانند تا 6 بار بار وارد كشور كنند. بدون پرداخت حقوق گمركي به ايران كه حداكثر آن از 1500 دلار تجاوز نمي كند. از طرفي اگر ميزان واردات تلاجي برابر مصرف شخصي باشد اشكالي ندارد و غيرقانوني نيست. واردات ضبط و باند از دبي
واردات ضايعات از دبي، واردات طلا از دبي بسيار به صرفه است. مهم ترين نكته اي كه بايد به آن توجه كرد اين است كه محموله هاي دريايي بدون رعايت استانداردهاي حمل و نقل و بدون استفاده از نيروهاي تخصصي جابجايي به داخل كشتي پرتاب مي شود كه احتمال آسيب و آسيب به محموله هاي حساس و شكننده را افزايش مي دهد. هيچ تضميني وجود ندارد كه محموله در شرايط خوبي به دست مشتري برسد.
محصولات لنجي چيست؟
اكنون كه مي دانيد واردات تلاجي يا ملواني چيست، وقت آن است كه به اين سوال پاسخ دهيم كه چه كالاهايي مي توانند با روش تلنجي وارد كشور شوند.در ادامه به طور كامل به اين موضوع خواهيم پرداخت. طبق قوانين گمرك جمهوري اسلامي ايران، دريانوردان مجاز به ورود كالاهاي خاصي به كشور هستند. بار ته لنجي چيست؟ اما به طور قطع نمي توان كالاهاي ممنوعه را از اين طريق وارد كرد و هرگونه فعاليت غيرقانوني قاچاق محسوب مي شود. كالاهايي كه با روش حمل و نقل به كشور وارد مي شوند عبارتند از:
· ميوه خشك شده
· لوازم برقي
· لوازم و تجهيزات صنعتي
· قطعات ماشين
· قطعات خودرو
· لوازم برقي
· لوازم جانبي تلفن همراه
· لوازم آرايشي
· قطعات يدكي
· تجهيزات و لوازم پزشكي
· كيف و كفش
· پارچه و لباس
· نظارت كنيد
· اسباب بازي
· تجهيزات ورزشي
· يك دوچرخه
ملوانان مي توانند با تاييد دولت از تخفيف در هزينه ورودي برخوردار شوند. اين تخفيف ها شامل 50 درصد كالاهاي غير خوراكي و تا 100 درصد براي اقلام خوراكي است. از سوي ديگر محدوديت هايي براي واردات مرزنشينان در نظر گرفته شده است. آنها حق دارند با ثبت سفارش، تامين ارز و رعايت استانداردهاي لازم، اين كالاها را وارد كشور كنند.
مجوز واردات زيره چيست؟
در مناطق مرزي جنوب كشور كه داراي گمرك هستند، مجوز واردات زيره با ورود كالا از مبادي رسمي گمرك به كشور داده مي شود. به طور كلي بازارهاي ته لنجي ايران در سراسر نوار ساحلي قرار دارند و مي توانيد از بازار ته لنجي در آبادان، بازار ته لنجي در ديلم، بازار ته لنجي در گناوه، بازار ته لنجي در بندر ريگ، بازار ته لنجي در دلوار، ته لنجي ديدن كنيد. بازار لنجي در عسلويه يا بازار ته لنجي. لنجي نخل تقي و ساير بازارهاي ته لنجي اشاره كرد. هم كالاهاي تجاري و هم كالاهاي بازرگاني از گمركات رسمي حذف مي شوند.
برچسب: